Tuesday, March 9, 2010

Uusia ohjelmia sivuilla

Lisäsin sivuille pari ohjelmaa, jotka olen jo aikaisemmin tehnyt kyseessä ovat AreaBrowser, FpsTest3D, FpsTest ja MapGen. Kaikkiin muihin paitsi Fpstest3D:n löytyy myös linux-versiot. Omasta debianista kun löytyy vain defaulttiajurit näytönohjaimelle ja kernelin lähdekoodeja ei löydy reposta, niin en ole jaksanut rassata 3D-kiihdytystä kuntoon. Mac-versiota tuskin tulee pitkään aikaan, koska en omista maccia ja en välttämättä pääse macin eteen vähään aikaan. Ohjelmat ovat muuten laitteistoriippumattomia ja niiden porttaus helppoa.

Lataukset

Linuxin puolelta löytyy vielä pari ohjelmaa, joita en ole koskaan kääntänyt windowsin puolelle. Katsotaan joskos saisin ne loppuviikosta toimintakuntoon ja sivuille. Ohessa vielä kurkkaus siihen mitä on mahdollisesti luvassa. :)Ensimmäisiä kuvia minaruksesta tai oikeastaan sen kehityksestä saattaa tipahtaa jo ensiviikolla. Tarkoituksena olisi saada toimimaan yksi alue ja sillä liikkuminen.

Viimeisenä vielä kiitoksia kaikille, jotka ovat olleet kiinnostuneet projektistani ja ottaneet minuun yhteyttä. Jatkossa minut voi tavoittaa myös ircin kautta. Tarkemmat yhteystiedot löytyy sivuilta.

Yhteystiedot

No comments:

Post a Comment